C-poikien Tassulentisturnaus 26.09.21
Julkaistu: 27.09.2021 15.04

C-pojat kävivät avaamassa kauden Kauhajoella pidetyssä Tassulentisturnauksessa. Vastaan pojat saivat Kriven, YJ:n sekä Vaasan D-09 pojat.

Ensimmäinen peli Kriveä vastaan alkoi vahvasti, mutta erän puolivälin jälkeen alkoi oma vastaanottopeli lipsumaan ja hävisimme erän niukasti Krivelle. Krive sai tästä noususta hurmoksen päälle, emmekä saaneet omaa peliä enää kasaan joten Krive vei pelin 2-0.

Toinen peli oli meidän Vaasan Kiiston D09-poikia vastaan. Pelissä kokeilimme erilaisia kokoonpanoja ja rooleja tulevaa kautta varten. Nuoremmat antoivat välillä hyvääkin vastustusta johtaen ensimmäistä erää parhaillaan 5-3. Kokemus kuitenkin vei lopulta voiton selvin 2-0 erin, mutta iso kiitos D-pojille hyvästä asenteesta ja taistelutahdosta. Pelin tuoksinnassa yksi pelaajistamme loukkasi kätensä, mutta onneksi vastustaja sekä tuomarit antoivat vaihtaa liberon loukkaantuneen pelaajan tilalle ja pystyimme pelaamaan 6 pelaajan voimin pelin loppuun.

Kolmannessa pelissä YJ:tä vastaan pelasimme ilman vaihtomiehiä tai liberoa edellisen pelin loukkaantumisen takia. Peli alkoi meidän vahvalla keskitorjujan hyökkäyksellä antaen samalla varoituksen kaikki edelliset pelit 2-0 voittaneelle vastustajalle. YJ heräili peliin mukaan ja he johtivat parhaillaan neljällä pisteellä erän puolivälin tienoilla. Vahvalla syöttöpelillä sekä kovilla keskipaikan hyökkäyksillä Vaasa otti kuitenkin erän itselleen nousten erän lopussa takaa tasoihin ja ohi. Toisessa erässä emme saaneet omaa vastaanottoa toimimaan ja vastustaja pääsikin karkaamaan liian kauas lopulta vieden erän nimiinsä. Hyvä peli päättyi tasan 1-1.

Viimeinen peli olikin sitten pronssiottelu Kiiston C-pojat vastaan Kiiston D09-pojat. D09 antoi jälleen hienon ja kunnioitettavan vastuksen. Kokemus vei kuitenkin pelin tälläkin kertaa selvin 2-0 lukemin.

Turnauksessa saimme hyvää harjoittelua tulevaa sarja-avausta varten joka pelataan Laihialla 3.10. Siellä saamme jälleen vastaan Kriven, YJ:n sekä Laihian C-joukkueet. Kauden avaukseen sekä tuleviin sarjapeleihin saamme vielä mukaan vahvistuksia, joten joukkue alkaa olemaan valmis kauteen ja haastamaan kaikki vastustajat.