C-poikien tasoturnaus Laihialla 3.10.
Julkaistu: 03.10.2021 22.09

Nyt saatiin virallinen sarjakausi käyntiin tasoturnauksella. Turnaus pelattiin Laihialla, jossa saimme vastaamme Laihian C2, Kriven sekä YJ:n joukkueet. Krive voitti meidät viikko sitten Tassuturnauksessa luvuin 2-0 ja YJ:n kanssa pelasimme tasan 1-1, joten nyt meillä oli revanssin paikka.

Ensimmäinen pelimme oli Laihian C2 -joukkuetta vastaan. Laihian joukkue oli huomattavasti kokemattomampi, mikä näkyi myös pelissä. Peli sujuikin enimmäkseen syöttö- /vastaanottopelinä Kiiston vieden pelin nimiinsä 2-0.

Seuraavana vastassa oli YJ ja oli aika laittaa ykköskentällinen peliin. Pelissä Kiisto näytti osaamistaan ja vastustajankin valmentajat alkoivat kyselemään Kiiston pelikirjan perään erätauolla Kiiston viedessä ensimmäisen erän nimiinsä. Myöskään toisessa erässä emme antaneet YJ:lle mahdollisuutta parantaa peliään, vaan kaikista palloista taisteltiin hienosti Kiiston vieden koko pelin puhtaasti 2-0 (25-22, 25-20).

Kolmannessa pelissä vastaan tuli Krive. Peli alkoi vastaavalla kaavalla kuin YJ:n kanssa, eli Kiistolla oli pieni yliote pelistä, vaikka vastustaja tekikin parhaansa horjuuttaakseen Kiiston etenemistä. Pelissä nähtiin monia hienoja onnistumisia sekä palloralleja. Kiiston hallitessa peliä pienellä kaulalla koko erän ajan ensimmäinen erä tuli Kiistolle luvuin 25-20. Toisessa erässä Kiisto sortui omiin virheisiin ja antoi pitkiäkin syöttöputkia Krivelle samalla, kun oma syöttö ontui. Toisen erän aikana Kiiston valmennus joutuikin jo miettimään Kriven mennessä 13-14 johtoon koko turnauksen ensimmäistä aikalisää. Aikalisä toikin jälleen valmentajapisteen ja syöttövuoron takaisin kotiin. Loppuerä mentiinkin sittten loppuun asti tasaisesti Kiiston ollessa edellä parilla pisteellä ja vieden erän ja koko pelin nimiinsä 2-0 (25-20, 25-22).

Saaliina oli siis voitto kaikista kolmesta pelistä. Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille sekä kannustusjoukoille! Oli hienoa saada taas yleisöä paikalle, ja vaasalaisia olikin mukavasti paikalla kannustamassa joukkuetta.Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja kolmen viikon kuluttua mitataan joukkueen taso ensimmäisessä pooliturnauksessa. Turnauksen paikka selviää lähiaikoina.