Sarjakauden päätös 23.4.2022 Alajärvellä
Julkaistu: 25.04.2022 19.14

Sarjakautemme päättyi turnaukseen 23.4.2022 Alajärvellä. Edellisenä iltana joukkue typistyi seitsemään pelaajaan, mutta sillä kokoonpanolla lähdettiin matkaan. Tämä tehokas tiimi aloitti urakkansa Nurmon Jymyn Minttuja vastaan. Kone käynnistyi hyvin ja ensimmäisestä ottelusta tuli voitto. Toinen ottelu pelattiin Kauhavan Wisaa vastaan ja pojat olivat liekeissä; valmentaja mainitsi tämän toisen ottelun olleen kauden parasta peliä hyvine syöttöineen, rohkeine hyökkäyksineen, hienoin nostoin sekä passein. Pojat osoittivat mahtavaa taistelutahtoa kampeamalla 20-24 tilanteesta vastustajan ohi ja ensimmäisen erän voittoon. Toinen erä hoidettiin kotiin hiukan helpommin. Kolmas ottelu pelattiin Alajärven Kärppiä vastaan ja pojat pelasivat jälleen hyvä peliä voittaen ottelun. Lopulta vastaan asteli tuttuakin tutumpi Alajärven Siskokset. Ottelu oli jännittävääkin jännittävämpi ihan loppuun saakka. Kiisto taituroi ensimmäisen erän itselleen 25-23. Toisessa erässä pojat herpaantuivat hiukan ja Siskokset veivät erän 25-15. Kolmas ja ratkaiseva erä mentiin vuoropistein aina tilanteeseen 9-9 ja lopulta kaula kasvoi Siskosten eduksi 14-10. Pojat puskivat pallo kerrallaan pisteitä ja pian oltiin tilanteessa 14-14. Kotikatsomo, paikalla oleva yleisö ja valmentaja pidättelivät hengitystään. Lopputulokseksi kirjattiin Siskoksille voitto 16-14.

Olihan turnaus, tähän on hieno päättää kausi!

Poikien sijoitus sarjassa 8/16 ! Hienoa!

Kesäkuun puolella matkataan Power Cupiin Kauhavalle!

Kiitos mahtavalle joukkueelle, kannustajille, tukijoille ja vastustajille hienosta kaudesta!

Ensi kautena ollaankin sitten C-ikäisiä!