Miesten edustus, Miehet 1-sarja

Kiisto - Rantaperkiön Isku  3 - 1

Variska

Miehille ensimmäinen 3p voitto. Isku taipui 3-1.

Sunnuntaina oli Variskalle kertynyt lähes 200 katsojaa seuraamaan Kiiston Miesten ottelua Rantaperkiön Iskua vastaan. Uusittu sisäänkäynti sai kehuja katsojilta ja tunnelma oli hyvä heti alusta lähtien.
Kiistolta avauksessa passari Sakke, hakkuri Elias, keskarit Jontte ja Aukusti, yypeet Kona ja Nico sekä liberona Aleksi. Ottelu lähti liikkeelle otteluisäntä Prohocin heittämällä pallolla, mutta Isku aloitti kuitenkin terävämmin. Kiisto hiukan hermoili ja Isku karkasi jo 8-4 johtoon. Sitten Kiisto sai pelin kulkemaan ja hetkessä tilanne 16-11 Kiistolle ja erä näytti tulevan helposti. Eipä kuitenkaan tullut, vaan Isku puristi loppuerään kirin ja kuin varkain vei erän 25-23.
Toisen erän alku samanlainen, Isku karkaa 7-4 johtoon ja vielä 12-7 johtoon. Jussi kaivaa sitten ässän hihasta ja Jami tulee passariksi Saken tilalle. Jami tuuppaa heti Aukustille ruokaa keskelle ja läväyttää itse toisesta pallon kenttään. Sitten kuuluu pieni rusahdus Iskun selkärangasta ja Kiisto rallattelee erävoittoon 25-21.
Pitkällä tauolla todettiin, että peli kulkee joten annetaan mennä.
VIP-katsojien kahviossa pitkällä tauolla Veeti kävi antamassa asiantuntevat lausunnot pelistä Managerin kanssa. Kovasti Vippiläiset kyselivät, että koska Manageri hyppää kehiin, mutta Manageri totesi että tänään ei tarvi ;)
Eikä tarvinnutkaan, vaikka kolmas erä jälleen lähti hiukan takkuisesti liikkeelle. Pian kuitenkin Kiisto sai taas pelin kasaan ja laiturit hakkasivat Mikasaa ruutuun oikein sydämensä kyllyydestä. Nicolla tuntui varsinkin olevan "käsi syönnillä", ja pallo lähti välillä kuin tykin suusta. Erä helpohkosti kotijoukkueelle lukemin 25-17.
Neljättä erää Kiisto vei alusta lähtien, eikä Iskulta enää löytynyt onnistujia Kiiston kaatamiseksi. Konsta ja Aleksi puolustivat välillä lähes mahdottomia palloja peliin ja myös torjuntoja rupesi napsumaan. Erä Kiistolle 25-18 ja koko ottelu lukemin 3-1.

Ensimmäinen 3 pisteen voitto siis joukkueelle, muttei varmasti viimeinen. Kiistolta parhaana palkittiin otteluisäntä Prohocin toimesta ansaitusti Nico Mäki-Valtari, joka paukutti huimat 25 pistettä. Iskulta parhaana palkittiin keskitorjuja Aarni Ruohola, joka pääsi ainoana Iskusta yli 10 pisteeseen. Palkinnot lahjoitti ABC Kiitokaari.
Herra Kiisto palkinnon sai uhrautuvasti pelannut Aleksi Mäkiluoma. Tämä Herra Kiisto palkinto on "Lentopallo on parasta Livenä"- ryhmän lahjoittama stipendi.
Kausihan jatkuu sitten heti lauantaina kun Variskalle saapuu vieraita Outokummusta. Partion Karpaasit tuovat kokeneen porukkansa Vaasaan ja ottelu alkaa klo 16:00. Sitten sunnuntaina Kiisto matkustaa jyväskylään Hukin vieraaksi.