Kiisto - Mintut, Nallet, Neon

Nurmo

Vaiherikas matka Etelä-Pohjanmaan ytimeen

Matkassa oltiin varamiehistön voimin 3 "oman" tytön ollessa poissa sairasteluiden takia. Apuun oli rientänyt kaksi 09 syntynyttä tyttöä ja tietysti suurkiitos Ellalle ja Jennalle siitä! Hienosti tytöt sulautuivat porukkaan ja ulkoisesti vain pituuskasvusta huomasi tyttöjen olevan vuoden vanhempia..

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Kauhajaon Karhujen Nallet jotka olemme kohdanneet jo muutamaankin otteeseen tällä kaudella. Heidän kokemuksensa näkyi ja saimme vielä todeta Nallet paremmaksi ja he veivät ottelun 2-0. Ensinmäinen erä oltiin vielä vähän katsojan roolissa mutta toiseen erään jo huomattava parannus ja se lupasi hyvää seuraaviin peleihin.

Toisessa pelissä vastaan asettui kotijoukkue Nurmon Jymyn Mintut. Peli sujuikin jo aivan eri tavalla ja ensimmäisen erän voitto Kiistolle! Toisessa erässä kuitenkin Nurmo sisuuntui ja vei sen nimiinsä. Kolmas erä oli kuitenkin oli Kiiston tyttöjen taistelua parhaimmillaan alusta loppuun ja voitto napsahti täysin ansaitusti.

Kolmas peli pelattiin Laihia Lujan Neon joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä taas Kiiston tytöiltä vahva ja siitä kaivettiin voitto. toiseen erään laihia kaivoi eväspussistaan oikeat reseptit ja vei sen nimiinsä. kolmannessa Laihia oli vähän parempi ja vei sen nimiinsä niukalla piste-erolla.

Tämä oli viimeinen turnaus tämän vuoden puolella joten nyt kotisalilla harjoitellaan ja vietellään rauhallinen joulunaika ja palataan ensi vuoden puolella pelikentille!