C-pojille Aluemestaruus hopeaa !
C-pojat (2009-10)Julkaistu: 18.02.2024 19.02

C-pojille Aluemestaruus hopeaa !

C- poikien Aluemestaruusturnaus järjestettiin 16.2.2024 Kristiinankaupungissa ja turnaukseen osallistui Nurmon Klopit, Kristiinan Vesa, Kokkolan Tiikerit, Jyväslentis, Alahärmän Kisa ja Vaasan Kiisto.

Ensimmäinen peli Kloppeja vastaan sujui voitokkaasti, mutta ponnettomasti. Parin pelin tauko heti tähän väliin ei ehkä ihan parasta lähtökohtaa antanut ja Tiikereitä vastaan peli alkoi takellellen. Ensimmäinen erä hävittiin. Toiseen erään merkit alkoivat näyttää samalta ja turhautumista oli ilmassa. Kiiston toisen keskarin lenkkarikin lensi ilmaan kesken pelin tiimellyksen. Tämän hämmästyttävän lenkkarilennon jälkeen alkoi Kiiston peli kulkea! Tiikerit alkoivat olla pienessä pulassa, kun Vihreät painoivat päälle. Toinen erä voitettiin. Kolmanteen erään lähdettiin taistelutahdolla ja tekeminen olikin jo hyvällä tasolla. Selkeä voitto ja kyllä se maistuikin erityisen makealle! Hieno nousu meidän joukkueelta !

Kriveä vastaan kolmas ottelu sujui varmemmin ottein. Helpolla ei edelleenkään päästy, mutta erät saatiin itselle.

Finaaliin lähdettiin Jyleä vastaan. Oma pelaaminen heilahti raiteiltaan eikä oikein hyvää tuuriakaan enää löytynyt. Ehkä pitkän päivän väsymyskin painoi. Jyle voitti mestaruuden, onnea !

Hieno saavutus Kiiston C-pojat!
Hopea on kirkas hieno saavutus!

Kiitos kaikille mukana olleille joukkueille, Krivelle hyvästä järjestelystä, kannustusjoukoille ja koko joukkueen porukalle!









Joukkueen uusimmat uutiset