F-pojat kävivät vierailulla C-poikien treeneissä
Julkaistu: 05.11.2021 17.09

F-pojat kävivät vierailulla C-poikien treeneissä

F-pojat kävivät vierailemassa C-poikien treeneissä 2.11. Variskalla. Treenit aloitettiin katsomosta seuraamalla miten isot pojat tekee alkulämmittelyt sekä muutamat harjoitteet. C-poikien tekemisessä kiinnitettiin erityistä huomiota treenikäyttäytymiseen sekä siihen miten harjoitteita tehdään valmentajan ohjeiden mukaisesti.

Kun treenejä oli hetki tehty, oli aika siirtyä tekemään omat lämmittelyt viereiseen saliin.

Lämmittelyjen jälkeen siirryimme harjoittelemaan samaan saliin C-poikien kanssa. C-pojat ottivatkin vieraat hienosti vastaan ja opastivat heitä suorituksissa kuten pitääkin. Alkuun teimme hieman sormipallottelua sekä hihalyöntejä pareittain. Tämä onnistuikin C-poikien kanssa paljon paremmin kuin omissa treeneissä, liekö isojen poikien paikalla olo hieman jännittänyt ja poikien piti näyttää parasta osaamistaan.

Pallo pysyi hienosti hallussa ja myös C-pojat saivat samalla hieman valmennusta siitä, mikä se oikea tekniikka taas olikaan. Pallottelun jälkeen siirryimme syöttö-vastaanottoharjoitteluun, jossa F-pojat syöttivät ja C-pojat ottivat vastaan. Myös tässä harjoituksessa F-pojat ylittivät itsensä ja onnistuivat hienosti syötöissään laittaen C-pojat hakemaan palloa oikein syöksyen.

Viimeisenä harjoitteena F-pojat näyttivät hieman isommille pojille tiikerin malllia. Tästä jatkuikin keskustelu aina autoon asti, että miten ihmeessä nuo pikkupojat osaa nyt jo tuon tiikerin ja isommat ei kaikki vieläkään tee sitä kunnolla.

Kun verkon ali oli päästy tiikerillä, olikin aika lopettaa treenit normaaliin tapaa hölkällä sekä loppukeskusteluilla. Kaikilla oli oikein ylikivaa ja motivaatio harjoitteluun tuntui lisääntyvän, kun pääsi läheltä näkemään ja kokemaan kuinka ne isot pojat harjoittelee. C-pojat saivatkin samalla lauman uusia faneja pienemmistä pojista.

ISO Kiitos kaikille C-pojille, että saimme tulla käymään treeneissänne sekä teidän hyvästä ja kannustavasta asenteesta nuorempia kohtaan.