12
MAR
16.00
Miesten 2-sarja, 2-Sarja Lohko D

Liperi Volley - Kiisto   

Liperi

Miehille tärkeä 3p voitto Liperistä!

Kiiston miehet reissasivat oikein kunnolla viikonloppuna. Lauantaina B-pojat käväisivät Oulussa voittamassa A-poolin turnauksen kaikki kolme ottelua. Sieltä matka jatkui kohti Joensuuta ja sunnuntain ottelua Liperi Volleytä vastaan.

Liperissä oli vastassa loukkaantumisten/sairastelujen runtelema kotijoukkue, ja vain kotijoukkue. Yleisöä ei ollut, eikä mikään ihme, sillä ottelutapahtumasta puuttui myös musiikki ja kuuluttaja. Harmi, sillä itse sali on loistava lentopallon pelaamiseen. Sen verran koitimme itse tunnelmaa salissa kohottaa, että tuomarikin innostui heiluttelemaan värillisiä lipukkeita.
Itse peli ei tasollisesti noussut kovin hyväksi. Tulos kuitenkin ratkaisee ja Kiistolaiset saivat lähteä pitkälle kotimatkalle täyden pistepotin kanssa.

Ensi sunnuntaina onkin sitten kauden ensimmäinen Variska-ottelu, kun Karpaasit saapuu Variskalle klo15 alkavaan otteluun. Ensimmäinen tavoite on muuttaa tämän kauden Karpaasien erätappiosarakelukemaa, joka näyttää edelleen 0. Toinen tavoite on muuttaa se suoraan lukemaksi 3!!
Toivottavasti näemme Variskalla ennätysyleisön.