3v3 pelit aloitettu Kristiinankaupungin turnauksessa 7.10.23
D-pojat (2011-12)Julkaistu: 07.10.2023 16.09

D-pojat aloittivat turnausurakkansa 7.10. 3v3 tasoturnauksella Kristiinankaupungissa. Luvassa oli kaksi kolmen erän peliä Kriveä ja VIPiä vastaan.

Ensimmäisenä pojat saivat vastaansa kotijoukkue Kriven ja peli alkoi hieman jännityksen vallitessa. Pojat taistelivat hyvin vaikka autossa istuminen näkyikin pelissä hieman tahmaisuutena. Peli kuitenkin parani loppua kohden ja välillä nähtiin todella hyviä palloralleja sekä paljon onnistumisia. Vaikka peli parani loppua kohden ei tehdyt syöttövirheet antaneet joukkueelle mahdollisuutta erävoittoihin, joten peli isännille 3-0.

Toisessa pelissä vastaan saapui pelaajillekin tuttuja poikia kun vastaan asteli VIP Vaasasta. Ensimmäisesssä erässä pojat paransivat tekemistä syöttöviivan takana ja turnauksen ensimmäinen erävoitto oli todellista. Erän aikana pojat myös pelasivat monta hienoa palloa ja mollemmat joukkueet näyttivät osaamistaan. Toisessa ja kolmannessa erässä syöttövirheet palasivat eikä vastustajan kovia syöttöjä saatu nousemaan vaadittavalla tehokkuudella vei vastustaja loput erät nimiinsä. Peli kirjattiin VIPille 2-1.

Turnauksesta jäi tappioista huolimatta hyvä mieli pojille ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti ensimmäistä pooliturnausta.

Kiitos kaikkille pelaajille sekä kuskeille!!