D-poikien tasoturnaus 6v6 8.10.23 Kauhajoella
D-pojat (2011-12)Julkaistu: 08.10.2023 21.33

Pojat aloittivat ensimmäiset 6v6 sarjapelinsä D-poikien tasoturnauksella Kauhajoella 8.10. Vastaansa pojat saivat kokeneempia joukkueita, vaikka hekin ovat vasta aloittamassa kuusikkopelaamista. Vastustajien mukana oli vanhempaa D-ikäistä sekä yli-ikäisiäkin ja tämä näkyi varsinkin verkkopelaamisessa, kun vastustajat pääsivät välillä hyökkäämään ja torjumaan reilusti Kiiston pelaajien yläpuolelta.

Ensimmäisessä pelissä Kiistoa vastaan asteli kotijoukkue Karhut sekajoukkueella. Karhut aloittivat pelin vahvasti Kiiston vielä ollessa matkajaloilla liikkeellä ja veivät erän reilusti kotiin. Kiiston haasteena oli varsinkin syöttöpelaaminen ja hieman pelikirjakin hukassa, kun emme päässeet harjoittelemaan pelaamista suunnitellusti juuri ennen turnausta salin ollessa muiden käytössä. Ensimmäinen erä selvin numeroin Karhulle. Toiseen erään Kiisto paransi otteitaan selvästi ja annoimme kotijoukkueelle jo hieman pelillistäkin vastusta ajoittain. Tästä huolimatta peli erin 2–0 Karhuille.

Toiseen peliin Nurmon Jymyä vastaan päästiin taas pelaamaan tuomaroinnin ja pelitauon jälkeen. Ja jumppatuokiosta huolimatta emme saaneet jalkoja heti alussa liikkeelle vaan vastustaja otti erän kotiin huolimatta Kiiston kovasta yrittämisestä antaa kampoihin. Pojat kuitenkin tapansa mukaan parantavat peliä joka erässä huomattavasti ja myös kentällä liikkuminen alkoi olla taas tutumpaa, jonka jälkeen nähtiin muutama oppikirjasuorituskin nostosta, passista ja hyökkäyksestä. Hyvästä pelistä ja kehityksestä huolimatta tämäkin peli vastustajalle 2–0.

Kolmas peli Laihian Lujaa vastaan tiedettiin olevan kova, Lujan voittaessa kaikki edelliset pelinsä puhtaasti 2–0. Pojat saivat kuitenkin pelirytmistä paremmin kiinni heti alusta alkaen ja vaikka edelleen tehtiin paljon syöttövirheitä, pystyimme pelillisesti haastamaan Lujaa hyvinkin tehden muutamia loistosuorituksia. Hyvästä taistelusta huolimatta peli Laihialle erin 2–0.

Turnauksesta jäi tappioista huolimatta hyvä ja reipas mieli kaikkien onnistumisten myötä ja viimeisen pelin ollessa kuitenkin päivän paras peli. Turnauksesta valmennus sai uudet ajatukset, miten jatketaan harjoittelua ja sen suunnitelman avulla tullaan jatkossa näkemään entistä vahvempi Kiisto ja tavoitteena on ottaa ei vain erä voittoja vaan myös pelivoittoja.

KIITOS kaikille kannustajille ja kuskaajille ja yhteistyökumppaneille!